Zomervakantie Salla, Lapland 2009

Beste bezoeker,

Op deze pagina kan je een massa aan foto's vinden van onze zomervakantie in Lapland, hoofdzakelijk te Salla, in augustus 2009.
Door op de hoofdfoto's of bannertjes ernaast te klikken kom je terecht in het fotoalbum voor die dag. Hier krijg je een overzicht van de vele foto's die ik voor deze dag heb geselecteerd. Je kan op de foto's klikken voor een groter formaat. De meeste foto's zijn ook voorzien van commentaar. De foto's zijn in maximaal 800x600 pixels te bekijken indien je rechtsboven "volledig scherm" selecteert of indien je de diavoorstelling start. In de diavoorstelling kan je beneden ook de pauze tussen de verschillende foto's instellen. Standaard staat deze op 3 seconden maar soms is dat onvoldoende om ook de tekst te lezen.

Er zijn ook heel wat video's toegevoegd (onder de hoofdfoto) om op deze manier een beter sfeerbeeld te kunnen scheppen. Je kan de video's in klein formaat afspelen maar de video's zijn ook in 640*480 formaat te bekijken door de cursor boven de video's te plaatsen en vervolgens de rechter muistoets te klikken. Vervolgens kan je dan "Fullscreen" selecteren om de video op het volledige scherm te bekijken. Door op de Esc toets te drukken kom je terug in het voorgaande scherm. Je kan er ook voor kiezen om de video's in maximale kwaliteit via Vimeo te bekijken. Hiervoor selecteer je"watch this on Vimeo".

Veel lees, kijk en luisterplezier!
Ruben Weytjens en Iris Vanstraelen

 

     

           

 

     

         

 

     

       

 

     

   

 

     

           

 

     

       

 

     

       

 

     

   

 

    

 

Meer reisverslagen van de zomer- en wintervakanties in Lapland